72,44% og 3. plads i international CDI4 debut for Hotline og Daniel Bachmann

Formiddagens første ekvipage var Blue Hors Hotline med Daniel Bachmann Andersen i sadlen. Det var parrets debut sammen på udenlandsk grund, og parret har ikke været til start siden sidste år til Blue Hors eget stævnet, umiddelbart efter at Daniel var tiltrådt på Blue Hors.

Siden sidste år har Daniel brugt tiden på at finde rigtig ind til Hotline, og kan med dagens præstation være rigtig godt tilfreds med hjemmearbejdet. Selvom turen ikke var helt fin poleret, så var dommerne ikke i tvivl om de kunne lide tingene under vejs. Harmonien og kvaliteten hvor tingene lykkedes var rigtig flot. Ekvipagen klær hinanden rigtig godt og Hotline er jo en hingst med format i arenaen. Daniel viser ham i flot rund form, med fint skummende mund med konstant let og ens kontakt hele vejen. 

Indridningen bliver med et enkelt flot changement inden paraden. Flot fra start med godt udtryk og power, god traversade til højre, mens traversaden til venstre bliver knapt helt flydende. God parade med tilbagetrædning. Øgning mod passage bliver lidt moderat. Flot og ens passage med regelmæssigt og ens løft, som også bringes med videre ind i en aktiv og ens piaffe med tilhørende gode overgange - og uden modsat eller spændinger. God skridttur. Godt flow i 2. piaffe og passage tur. Flotte toere desværre med en lidt uprovokeret fejl i midten. 15 flotte ettere belønnet med 8 - 9 - 7.5 - 8.5 - 8. Det ser umiddelbart ud som om Daniel "angriber" pirouetterne lidt for hårdt. Den første bliver hektisk og Hotline mister balancen, mens tempoet stadig er vel voldsomt i den næste. Flot og udtryksfuld finale ad midten. Bestemt en international debut og en score som lover godt for fremtiden.