Jessica von Bredow-Werndl er i medvind

Jessica von Bredow-Werndl bringer sin succes med Unee BB med sig, og i dag med kredit til hendes 11-årige hoppe Zaire. Parret vinder med 73,88%. Set fra sidelinien så det klart ud som om dommer ved B hollandske Adriaan Hamoen havde ekvipagen korrekt placeret efter både dagens nr. 2 Weihegold og dagens nr. 3 Hotline.

Zaire går en generelt spændt tur. Det er præcist her hvor forskellen mellem spændt og spændstig ses tydeligt. Parret levere en teknisk ok tur uden fejl, men den manglende afspændthed og smidig i kroppen, kommer desværre ikke til udtryk i dommernes bedømmelse i dag. 

Weihegold og Beatrice Buchwald var tilbage på banen efter en længere stævnepause. Parret viser en flot travtur. Den første piaffe tur er meget fremadgående. God skridt tur. Kunne generelt godt være lidt skarpere på bogstaverne og direkte op i passage ved V efter middeltrav og M efter den samlede skridt. Gode serier, men i zig-zaggen mister parret desværre helt balancen og rytmikken og der er flere fejl. Flot slutning ad midten. 

En umulig opgave - selv for Isabell Werth

Den gigantisk store vallak Laurenti har aldrig ville spille med helt ærligt for Isabell Werth. Desværre var i dag heller ingen undtagelse. Det var en meget "opvarmet" Laurenti som enterede banen. Allerede i indridningsparaden fornemmede man at tingene nok ikke ville blive så lette. Den store vallakken rykker simpelthen tøjlerne ud af hænderne på Isabell, som lidt kvikt må samle dem sammen og starte ud. Det er ren kompromis ridning hele vejen og under vejs med tydelig "overtag" fra Laurenti, men Isabell kæmper videre, og da hun vender op ad midten for pirouette fjernrefusere Laurenti istedet. Det bliver til en volte og en efterfølgende pirouette lignede øvelse. Den sidste midterlinie bliver med piaffe tæt på dommerne, og Isabell rækker hånden i vejret og traver Laurenti af i lang og dyb holdning i letridning. 

2. weekend hvor en af verdens aller bedste ryttere desværre må opgive at fuldføre sit ridt.