Bundeschampionatet 2015 er startet

I dag med indledende 6 års klasse, hvor der var 44 startende ekvipager

De 10 bedste i dagens kvalifikation er direkte videre til finalen, mens de resterende får en ekstra chance via "trøstfinalen". Fra trøstfinalen får yderligere 5 ekvipager adgang til finalen.

Der var rigtig langt mellem de mere spændende ekvipager i dagens felt. Ikke uventet var det UVM ekvipagerne som også her blev højeste belønnet.

Forrest i feltet var den røde hoppe Danza e. Dimaggio som dommerne også her, ligesom til UVM, synes var specielt velgående/veluddannet og dermed vandt klassen med 8,40.

På de efterfølgende pladser var det Carola Koppelmann og Stefanie Wolf med hhv. Lady Loxley M e. Lord Loxley og Saphira Royal NG e. San Amour. Begge hopper velgående og med naturlig ild og power.

En hoppe som desværre ikke nåede med til finalen i dag, var den underskønne OLD brilliantring og sieger hoppe (2012) Fasine e. Fürst Romancier / Sir Donnerhall / Don Schufro med Isabel Bache i sadlen. Så meget power og lethed, som desværre var langt fra afspændt i dag - resultat 7,2. En hoppe med den kvalitet i både ynde og bevægelse oplever man meget sjældent, og med en afspændt tur kunne det nemt ligne et resultat +9,0. Nu venter istedet trøstfinalen fredag eftermiddag kl. 15.00.

I toppen af feltet var også vallakken Skyfall e. Sir Donnerhall I / Florencio som blev flot redet af Beatrice Buchwald og som er ejer af IW Pferde GmbH (Isabell Werth). En velgående, smidig og udtryksfuld hest med naturlig go.

5 års kvalifikation imorgen med dansk isæt

Allerede fra kl 9.00 er det 5 års kvalifikationstid. I feltet finder man bl.a. Kristine Møller med hoppen Stading O´vation e. Imperio som er ejet af Jens Thorsen, samt hingsten Zalando e. Zack, avlet af Stutteri Era og nu ejet af Stutteri Birkhof.