Kvalifikation til Meggle Preis finalen i hus for Daniel og Hotline

73,353% og nr. 2 i Grand Prix Special - en bemærkelsesværdi international debut

Med dagens flotte 2. plads, og denne gang med debut i Grand Prix Special i Donaueschingen, sikrede Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Hotline sig en plads i Meggle Champions finalen som afholdes i forbindelse med stævnet i Dortmund i starten af marts 2016. 

En ny ekvipage for dommerstaben

Det er ikke så ringe når en af bemærkningerne til dagens tur er: "husk nu at det kun er 12-15 piaffe trin" - alle turene med max+ antal trin, så ingen inklusiv dommerne var i tvivl om, at det var en øvelse som parret viste i flot stil med kvalitet og uden spændinger.

Dagens tre serier var outstanding flotte, lige med power og spring af jorden, som man ønsker sig det. Ikke helt det samme top optimale billede fra dommerne, som blot belønnede serierne fra 7,0 til 8,5.

De to mest erfarne dommere ved C Gustav Svalling og ved M Katrina Wüst havde begge Daniel og Hotline som dagens vindere.

Noter

Super flot indridningsparade - parallelt med stilstand i balance og med direkte fremadridning i trav. Traversade til venstre mangler igen i dag mere reel bøjning. Overgange mellem samlet trav og passage er flydende og regelmæssige. Overgangen fra passage til galop bliver lidt spændt. Den første galop pirouette velbalanceret og i god rytmik, mens den anden bliver lidt for hektisk og lidt over drejet til slut. 

En både tilfreds landstræner som har stået på sidelinien i Donaueschingen, og naturligvis også en glad og stolt rytter, som kan vende næsen mod Danmark med 2 placeringer med flotte procenter og stadig med plads til forbedringer. 

I finalen som går i Dortmund i marts måned næste år er nedenstående ekvipager allerede kvalificeret. Der følger kvalifikation i Oldenburg i november og Münster i januar.