Anders Dahl vinder - 39 startende i dagens CDI3 Grand Prix i Saumur

Dannebrog til top i Saumur 

Anders Dahl og Wie Atlantico var dagens bedste ekvipage og vinder af det 39 ekvipager store felt.

Super skarpe fra start til slut uden fejl, og i dag med begge serier iorden. Skønt at se parret i top form. Twitter: good start, hp lack bit supple, halt rb+, 1st pp+, short wk, zz+, series ok, quali pio, nice final. Best test ever! 

Nr. 2 med 70,880%

Morgan Barbancon var til start for første gang sammen med Girasol. Parret leverede en god tur, hvor det var tydeligt at de lige skulle se hinanden lidt an, men uden væsentlige problemer - alene mindre uoverensstemmelser. Et spændende nyt makkerpar og uden tvivl Morgan´s nye kort til OL 2016.

Bernadette Brune og Spirit of the Age har bygget et solidt partnerskab op, og de er sammen hele vejen. Parret slutter som nr. 3.

De øvrige danskere

Rikke Svane og Finckenstein var tilbage i god form efter EM. Der indløber en lille fejl i to´er serien og så er de ikke helt enige om energien i piaffe turene. Parret slutter som nr. 5 med 69,280%.

Martin Christensen og De Vito starter skarpt ud i trav turen. Det kniber med at holde De Vito fremme til overgangene ud af piaffen. Parret slutter som nr. 18 med 65.660%.

Michelle Moeslund og Mellemhaves Copperfield kommer godt fra start. Copperfield traver med godt udtryk, men det kniber generelt med mere smidighed i kroppen i traversader og vendinger. Desværre fungere overgangene og piaffe ikke optimalt. Parret slutter som nr. 23 med 64,320%. 

Se resultatet af klassen her og fang op på twitter med kommentarer på flere af ekvipagerne.