Et 10-tal - kunne sagtens have været tre 10-taller

4 års hingstene

Fürsten-Look viser top kvaliteter. Sammen med Isabel Bache sætter han ikke en hov forkert under hele fremvisningen - dog ser det ud som om han i et splitsekund er lige ved at tabe Isabel, da de sekundært placerede ekvipager forlader banen, men Isabel har hurtigt kontrol over situationen.  

Fürsten-Look opnår 10 for trav, 9,5 for galop, 9,0 for skridt, 9,5 for uddannelse og 9,0 for eksteriør. H2R havde ikke tøvet med også at give 10 for skridt og 10 for uddannelse. Men mon ikke de "gemmer" lidt point til finalen også - det er før set. 

Hvorfor 10 for både skridt og uddannelse? 

Fra at den unge 3 års Fürsten-Look skridtede med meget store og momentvis ubalancerede skridt, har han nu som 4 års fået styrken til at bevare både marcherede energiske skridt samt helt klar takt, uanset om han går for let anstillet tøjle eller lang tøjle. En "øvelse" som man uden tvivl må give Isabel Bache den fulde kredit for, og som formodentlig også kan bringes med i den videre uddannelse med samme høje kvalitet.

Uddannelsesmæssigt er der ikke en finger at sætte på turen. Han er præsenteret i en form og balance og et tempo som er optimalt, og han svarer 100% på rytterens anvisninger hele vejen.