Fürst William skrapt på vej mod titlen som Bundeschampion

Igen i dag viste Fürst William sin helt egen overlegne klasse

Denne gang var det så overfor det skarpe Bundeschampionat dommerpanel og det særdeles fagstærke publikum på lægterne. 

En klasse med flere populære unge hingste, hvor hingsten Bon Coeur e. Benetton Dream nok er den mest kendte. En meget velgående hingst i alle 3 gangarter, og som også ser rigtig ridbar ud hele vejen. Generelt mangler hingsten lige det sidste i udtrykket når han bevæger sig.

Med i samme hold som Bon Coeur gik også Schockmöhle hingsten Der Schufro e. Der Designer med Eva Möller i sadlen. Da pointene på ekvipagen blev annonceret var det med tydelig piften og buuhen, fra mange af de erfarne folk på lægterne, som for størstedelens vedkommende var med tydelige grå stænk i håret, de var ikke i tvivl - pointene var ganske enkelt for høje.

Det var med spænding at man ventede Fürst William og Anne-Sophie Fiebelkorn - og de skuffede ikke. Top ridbarhed kombineret med en sjælden smidighed og frihed - og det gør sig gældende i alle 3 gangarter! Det kunne herrerne med det grå hår, både dem som gav karakterer og dem som sad på tilskuerpladserne se. Tyskerne er ikke i tvivl om at Fürst William byder på et helt ekstraordinært bevægelsesforløb fra naturens side og belønner det derfor også.

Inden ekvipagen forlader banen bryder publikum ud i spontan klapsalve, og det får Anne-Sophie til at stoppe Fürst William op i en parade lige ud for dommerteltet. De skulle jo have chancen for at se ham helt tæt på, inden han forlod banen i afspændt skridt.

De avlere som allerede har valgt Fürst William for 2015 kan naturligvis ikke få armene ned. Nu venter finalen søndag middag.