Fasine - en særklasse hoppe

Udviklingen i kvaliteten er åbenlys

Hvis man bare nøjes med at nævne en af datidens super hopper Poetin, som for knap 20 år siden blev født, og så frem til nutidens Fasine, så har udviklingen været fantastisk.

Der hvor man bliver rigtig positivt overrasket er når man tænker på, at der hele tiden dukker nye "mega stjerner" op. Selvfølgelig er der langt imellem de allerbedste, men alene det at man ved de sidste par mesterskaber har set nye stjernehopper med grundkvaliteter som alle ønsker sig, gør fremtidens dressur endnu mere spændende for både avlere, ryttere, ejere, tilskuere og dommere. 

Allerede i den indledende klasse forleden dag, gav den 6 årige hoppe Fasine et billede af TOP KVALITET. Og det var ikke helt forkert med twitter kommentaren fra første dagen:

Fasine og Isabel Bache er dagens første ekvipage og slutter med 9,3 som deres samlede score. 

Lyt her til kommentarerne og superlativerne som ekvipagen får med på vejen af Christoph Hess sammen med delkaraktererne.

Tilbage i 2012 blev hun fløjhoppe i Oldenburg og har jo også den succesfulde helbror avlshingsten For Romance, som man i pausen efter klassen fik at se sammen med sin faste rytter Kira Wulferding kommenteret af parrets træner Wolfram Wittig.