Verdensmesterskaberne i Ermelo 2017?

BUNDESCHAMPION 2015 kan nu også tilføjes cv´et på den 3-årige hingst Fürst William sammen med sin rytter Anne-Sophie Fiebelkorn.

Overbevisende i hvert skridt alle dage, også under dagens fremmedryttere Anja Wilimzig og Philip Hess (søn af Christoph Hess), som begge gav hingsten et 10-tal. 

Der er ingen tvivl om Anne-Sophie Fiebelkorn har en ægte perle i stalden, ikke mindst i hans ekstraordinære naturlige og yderst smidige bevægelsesforløb, men bestemt også i hans interiør. Hvis man huske ham fra samme vinderposition i Rastede til præmieoverrækkelsen, så tog han igen i dag præmieoverrækkelsen med overblik og ophøjet ro.

Der er nok ingen tvivl om at sensommerens succes vil blive fulgt op i træningen, og mon ikke Fiebelkorn og teamet også ønsker at et kryds lidt langt ude i kalenderen, som hedder UVM i Ermelo i 2017? Det er ihvertfald en ekvipage, som lige nu kan levere oplevelser ud over det sædvanlige.

Hvis du ikke fik lyttet til de rosende kommentarer fra formiddagens første del af finalen, så kan du kan fange det på den foregående nyhed.