Atterupgaards Seebach er tilbage i fuld træning

Den nu 5-årige DV fløjhingst Atterupgaards Seebach e. Sandro Hit / Caprimond / Donnerhall har desværre været sat på stand by pga. en skade han pådrog sig i forbindelse med fald fra fantomet, og har derfor ikke stået til rådighed for avlerne i 2015.

Siden april måned i år har Atterupgaards Seebach igen været under sadel, og han bliver nu dagligt redet af ejer og avler Michael Sinding. Og som Michael udtrykker det: "Jeg nyder at ride på Seebach hver dag, han giver den fantastisk fornemmelse og vil så gerne arbejde. I hele genopbygningsfasen har det været rigtig vigtigt for os, at han muskulært har kunnet følge med arbejdet, da han hele tiden har været mentalt klar. Så den daglige træning er ikke med den mest besnærende og flashy trav, men i en rytmik og et tempo, hvor jeg føler han dag for dag bliver stærkere i kroppen, og hele tiden bærer naturligt med".

"Vi føler lige nu som træningen skrider frem dag for dag, at han vil være klar til forårets stævne sæson, og vi glæder os selvfølgelig rigtig meget til at vise ham frem på konkurrencebanerne", fortæller Kristine Munch Sinding.

Videoen herunder som er fra en almindelig træningsdag giver et rigtig godt fingerpeg om, hvor Atterupgaards Seebach lige nu befinder sig i træningen.