De nye sportsplaner fra DRF

Med de nye sportplaner fra DRF bliver der sat både ord og datoer på årets vigtige begivenheder.

De danske internationale rytter bosiddende i udlandet

Umiddelbart findes der ikke noget i sportsplanen om seniorerne som er bosat i udlandet. De aktive danske internationale ryttere med Grand Prix heste er: Mikala Gundersen, Anne Van Olst, Rikke Svane, Anders Dahl, Ulrik Mølgaard, Martin Christensen og Sune Hansen.

Dispensation om ikke at ride DM - nu indarbejdet i Sportsplanen

"Vi bygger en bruttotrup op frem mod mesterskaberne og ud fra denne sættes der landshold til henholdsvis Nordisk og OL samt til de øvrige CDIO stævner. Med mindre andet er aftalt, skal man ride med ved DM på Broholm, for at være i betragtning til A landsholdet."

Normerne

Et kig på normerne for landsholdene, er der en ret skarp tone i forhold til seniorerne, som langt fra minder om kommunikation i øjenhøjde, mens ordvalget for juniorer/ungryttere ser ud til at være gennemarbejdet - også i forhold til ungdommens brug af sociale medier (som iøvrigt også bruges i næsten lige så stort omfang af seniorerne).


Normer seniorer:

Normer juniorer/ungrytter:

Læs den fulde sportsplan for seniorerne her.