De Niro - De Niro - Danone

Highlights fra weekendens national stævne i Münster

Det nationale stævne i Münster byder altid på sport af høj kvalitet.

I Grand Prix turen var Dablino og Anabel Balkenhol toneangivende. Balkenhol valgte at ride med pisk, og det gav et klart meget mere udtryksfuldt og aktivt billede i piaffe turene.

Parret blev fulgt op af Beatrice Buchwald med endnu en De Niro søn, nemlig Daily Pleasure som sidste år skiftede stald fra Holga Finken til Isabell Werth. Beatrice Buchwald holder Daily Pleasure flot skarp hele vejen.

Therese Nilshagen og Dante Weltino samler erfaring og det er tydeligt at tingene efterhånden bliver mere flydende. I serierne mangler endnu det helt rigtig op ad bakke billede. Ekvipage blev både nr. 3 i Grand Prix klassen og Grand Prix Special - sidstenævnte udløste et wild-card til Meggle Championsfinale som afholdes i Dortmund i marts måned.

Spændende ungheste fra toprytterne

Beatrice Buchwald og den 8-årige hingst Den Haag e. Diamond Hit / Florestan med til start. Super veluddannet og velgående hingst. Umiddelbart ikke med det mest imponerende hingsteformat.

Helen Langehanenberg havde den 8-årige KWPN vallak Suppenkasper e. Spielberg/Krack C med til start. En imponerende og naturlig smidig hest, måske ikke med det mest moderne look, men særdeles velfungerende og velgående i alle 3 gangarter. 

Et par meget spændende emner til sæsonens Nürnberger Burg-Pokal.