Hingstekåring og DM i dressur for Trakehnere

Trakehner Avlsforbundet afholder den 19. og 20. februar hingstekåring og uofficielt DM for Trakehnere på Middelfart Ridecenter.

De to dage er pakket med oplevelser for alle heste-interesserede og alle er velkomne!

Vi har inviteret topheste fra ind- og udland og kan f.eks. præsentere den kårende hingst Finckenstein, som i 2015 blev nr. 4. til de danske mesterskaber i dressur. Derudover har du mulighed for at opleve den i 2015 kårede Præmiehingst Halleluja (tidligere Heaven). 

Rammeprogram (Endeligt program følger kort inden)

Fredag:

Arrangementet begynder fredag kl. 16, hvor de fremstillede hingste vises på fast bund. Umiddelbart efter løsspringes hingstene.

Efter aftensmaden, som købes på Hell’s Kitchen, inviterer vi til Trakehner Dressur Clinic. Her vil berider Rune Willum træne en række spændende Trakehnere og deres ryttere. Vi håber her, at kunne præsentere Karin Nissen, Joachim Thomsen, Mikael Ketelsen med flere.

Lørdag:

Som noget nyt indgår longering som en del af vurderingen af de fremstillede hingste. Dette kan du opleve fra lørdag morgen.

Herefter gennemføres Championats træning, hvor alle ryttere af 5-7 årige Trakehnere har mulighed for at få undervisning af Rune Willum. Målet er, at deltagende ekvipager får de bedste betingelser for at præstere til sommerens championater. Tilmelding er nu åben via DRF GO!

Efter frokosten præsenteres de fremstillede hingste løse i hallen.

Som et nyt og forhåbentligt tilbagevendende højdepunkt inviterer Trakehner Avlsforbundet og vores Sponsor Skibby-HC herefter til uofficielt DM for Trakehnere. Der er tale om en åben dressurklasse, hvor alle ren-avlede Trakehnere kan deltage. Tilmelding er nu åben via DRF GO!

Arrangementet rundes af med oprangering og kåring af de fremstillede hingste. Schwadroneurs vandrepokal uddeles samt åres avler udpeges også på dagen.

Yderligere information:

Vedrørende hingstekåring. Kontakt sekretariatet v. Pia Prom:
Mail - pia@trakehner.dk
Telefon - 5581 3290.

Vedrørende Championats træning og DM for Trakehnere, kontakt Iben Fischer.
Mail - ibenfischer@hotmail.com
Telefon - 5357 5420

Vi glæder os til et par skønne dage i trakehnerens tegn.
Vel mødt.

Kilde: Trakehner Danmark (FB)

Mere info på www.trakehner.dk