Gratis livestreaming fra 11 danske dressurstævner i 2016

Nyhed på DRF i dag

Gå ikke glip af højdepunkterne i dansk ridesport 2016

"Vil du heller ikke misse højdepunkterne fra mesterskaber og landsstævner i 2016? Det nye Zibra Sport overtager streaming af ridesporten i Danmark efter DreamSports.tv, som var et samarbejde mellem Dreambuilders ApS og Zibra Digital Media Group ApS. Derfor er det Zibra Sport, der vil vise det planlagte direkte web-tv fra finaledagene under de vigtigste landsstævner og danske mesterskaber for alle aldersgrupper i springning og dressur i 2016. Der er planlagt sendinger fra i alt 31 mesterskaber og landsstævner, og alle kan se med ganske gratis.

Har du tidligere købt adgang til streamingerne på Club Go!?

DRF Go! medlemmer, som har benyttet sig af Dreamsport.tv’s tilbud, vil få refunderet deres penge. Henvendelse til camilla@zibra.dk. Zibra Sport zibrasport.dk vil efter planen levere gratis web-tv fra de 31 planlagte stævner, i samarbejde med Dansk Ride Forbund.

Om Zibra Sport ApS

Velkommen til det nyeste skud på stammen inden for streaming af nichesportsgrene. Det nye Zibra Sport overtager streaming af niche sportsgrene i Danmark efter DreamSports.tv, som var et samarbejde mellem Dreambuilders ApS og Zibra Digital Media Group ApS. Grundet forskellige ønsker til samarbejdet og visionerne for fremtiden, har parterne i fred og fordragelighed valgt at gå hver til sit.

Zibra Sport ApS er hermed alene ejet af Zibra Digital Media Group ApS, og vil fremover levere streaming for Dansk Ride Forbund over hele landet.

En helt ny platform er på trapperne, og vil blive lanceret i løbet af foråret. Indtil da vil du kunne følge kanalen for heste på den platform, som du kender fra tidligere på zibrasport.dk.

Henvendelse vedrørende ovenstående bedes rettet til camilla@zibra.dk

Vi ser frem til at levere top ridning på den bedste platform." 

Ovennævnte stævner vil naturligvis blive indarbejdet i H2R kalenderen

Ovennævnte stævner vil naturligvis blive indarbejdet i H2R kalenderen