Prix Sct. Georg fra Amsterdam med Dansk Varmblod i spidsen med 81,096%

En aften forestilling som var værd at vente på

En starttid kl. 21.45 på en torsdag aften kunne vidst kun holde nørderne vågne.

Med 8 år er hingsten Dorado e. Krack C med Emmelie Scholtens ved at være veletableret på lille-turs niveau. Som ung fik Dorado altid "hug" for at gå i for snæver en holdning. Selvom formen stadig er snæver så giver det et andet billede med en meget mere styrket Dorado, som træder skarpt af jorden i hvert trin bagfra. Super smidig i al trav arbejde og hele tiden i samme balance og rytme. En skridttur som der ikke kan peges fingre af. Klar aktiv takt, gode  pirouetter og god fri skridt. Flotte pirouetter i galop, mens serierne endnu ikke er helt balancerede. Parret slutter som nr.  med 73,421%.

Den 9-årige KWPN hingst Charmeur e. Florencio med Madeleine Witte-Vrees har høstet god succes i lille-tur i løbet af sidste år. I dag bliver billedet desværre som det oftest er - en Charmeur som ser ud til kun at kunne stoppes på en meget skarp stang. Momentvis i slutningen af travturen kan Madeleine give en anelse efter, men i galopturen bliver det meste også med en kraftig "anholdende" hjælp, selvom der teknisk ikke er deciderede fejl. Parret slutter med 69.868%.

4. sidste startende var GLOCK´s Zonik med Edward Gal

Et par som tåler deres helt egen overskrift: Super flot og åben ramme hele vejen

Den ofte udskældte Edward Gal kan dømme alle kritikkernes "kloge" ord ude med aftenens tur sammen med DV hingsten GLOCK´s Zonik. Fra start til slut i dagens flottest form - næsen let foran lod HELE vejen. Masser af smidighed kombineret med kontrol og power.