Top 6 over 82% i World Cup küren fra Amsterdam

På forhånd var det et skarpt felt til World Cuppen i Amsterdam - og det viste pointtavlen også da klassen var slut i dag. 

Unee BB og Arlando N.O.P. leverede begge skarpe ture som vi kender dem. Derimod skuffede Uthopia med Charlotte Dujardin i sadlen i denne weekend - ikke på pointtavlen, men begge ture var ikke skarpe som vi tidligere har set dem. 

De to stærke GLOCK ryttere Hans Peter Minderhoud og Edward Gal med hhv. Flirt og Voice havde heller ikke optimale ture i dag - begge heste virkede umiddelbart en smule trætte.

De to alderspræsidenter

Feltets to ældste heste var Scandic og Donnperignon - begge bliver 17 år i år. Men fælles for dem begge er super fitte ud, og at de gik rigtig solide ture. 

Scandic strålede i parade disciplinerne piaffe og passage, mens Pepe viste hans parade discipliner passage, øgninger og serier fra sin bedste side.  

Desværre var det ikke lige Agnete og Jojo´s dag i dag. Der manglede lidt mere power generelt, og fejl i begge etter serierne bliver desværre for dyrt.

World Cup debut ekvipagen Apache og Emmelie Scholtens gjorde god figur igen i dag. Emmelie rider turen med flot overblik og Apache er fokuseret på turen hele vejen. Et par som udstråler harmoni og hvor Emmelie også her har tid til at belønne Apache med anerkendende klap under vejs. Men inden parret har forladt banen, er man ikke i tvivl om at det er "den" Apache, da han giver højlydt udtryk for at han også er i Amsterdam.

Husk du kan fange op på de løbende kommentarer fra klassen via H2R twitter i højre side af forsiden på nyhederne (eller scolle ned hvis du læser via mobil device).

Se resultatet af klassen her.