World Cup debutant Weihegold OLD redet til sejr af "mesteren" Isabell Werth

Den 11-årige hoppe Weihegold OLD er en outstanding succeshoppe 

Efter at være blevet årets hoppe i OLD sideløbende med en sportskarriere, har den unge internationale Grand Prix hoppe også leveret flere embryo afkom.

Dagens tur

Inden start signalet var givet blev det bl.a. til en ret cool piaffe pirouette, og da Isabell Werth holder stille og venter på musikken skal starte, står der "mord" i øjnene på hende. 200% fokuseret, og ihvertfald ikke lige der hvor der kommes med tilråb eller lignende. 

Der er ingen tvivl om at dagens sejr går til Isabell Werth, selvom pointtavlen viser tæt opløb i toppen. Og sejren til Isabell Werth er så meget hendes, selvom hun naturligvis ikke kommer turen rundt uden at have en fantastisk hest.

Isabell´s indfølingsevne og timing giver bare endnu større mening, når man bl.a. ser forskellen fra gårsdagens Grand Prix til dagen kür. I går med et par fejl som bestemt ikke var med i planen, så derfor var de også "slettet" til i dag. 

En veltilrettelagt kür med masser piaffe / passage highlight, og for at komme godt i gang med en smuk start med volte i passage, piaffe på midten og igen volte i passage til den anden side - så var publikums (og formodentlig også dommernes) opmærksomhed fanget. Ingen usikkerhedsmomenter overhovedet - det skullle da lige være dem der var på tilskuerpladserne fra teamet bag Werth. For der var ingen tvivl om at alle holdt vejret fra gårsdagens "svære" stedet i serierne, og det var tydeligt at se lettelsen hos bl.a. Madeleine Winter-Schulze og Beatrice Buchwald, da sidste parade var afsluttet. Et sandt mesterstykke af sublim ridning!

NB - hold øje med de kommende nyheder. Deler naturligvis ridtet så snart det er tilgængeligt i sin helhed.