Bachmann også klar med lille-turs hest i Drachten

Et spændende felt venter til weekendens CDI3 i både lille-tur og stor tur

Både Cathrine Dufour og Daniel Bachmann er klar i stor tur, men samtidig er Daniel også klar til at debutere internationalt i lille-tur med 8-årige Zepter e. Zack / Wolkentanz II.

På deltagerlisten var Dufour og den 10-årige Chantal Skovvang også klar til deres debut, "desværre bliver det ikke i denne omgang at jeg skal have Chantal med til international start, da hun havde lidt "ondt i den ene pote idag", og derfor har smeden i stedet været på besøg, og kommer igen i morgen" fortæller en ærgerlig Cathrine.

Chantal og Cathrine har siden foråret 2015 dannet par, og debuterede i weekenden i Intermediaire I med sejr i Møllebakkens Rideklub, mens Zepter og Daniel vandt både MA1 og Prix Sct. Georg til stævnet på Blue Hors tilbage i  november.

Meget spændende svensk debutant

Et kig ned over listen bliver også med international Grand Prix debut til svenske Juliette Ramel med Buriel K.H. - en ekvipage som debuterede nationalt i Holland i efteråret med imponerede kvaliteter. Ekvipager træner til dagligt sammen med Glock teamet i Holland.