Hingsteshow fra Münster her til aften

High-lights fra hingsteshowet

Fürsten-Time e. Fürstenball / Sandro Hit fra Holkenbrink/Schokemöhle. Super model i skøn balance og naturlig form.

Vainqueur e. Vivaldi / Rubioso N - masser af udtryk og de længste forben ever!

Danzador e. Diamond Hit / Lauries Crusador xx. Dejlig kvik af jorden - ligner en hest som kan og vil gå til ridning.

Begge de 2 unge For Romance sønner Federico Fellini og For Final blev desværre kun vist ved hånd, hvilket de gjorde flot, men noget mere interessant for publikum at vise dem under sadel. 

Isabell Werth med anvisninger og kommentarer

God præsentation af den nu 7-årige Quaterback/Fürst Piccolo Quotenkönig med Lisa Neukäter i sadlen. Præsentationen var men ingen ringere end Isabell Werth på jorden, som bl.a. fortalte som Quotenkönigs udvikling og sidste års succes i både bundeschampionatet og til UVM. Nu med 7 år går træningen ind mod klasse S højere samlingsgrad. Selvom det kniber lidt med afspændtheden til starten af galoppen, er Werth hurtigt med både at "finde" anden mulighed for at komme videre, men tilføjer også at som hende gamle lærermester Schulten-Baumer altid lærte hende, "man skal udnytte det man får forærende" - i det tilfælde her at kunne bruge de passage agtigt trin, til at lege med den rigtige passage. 

Rigtig god kvalitet i træningspirouetterne, hvor man tydeligt fornemmer at Isabell Werth er 100% på også selvom det "kun" er hingste præsentation. Både gode 4´er og 3´er serie.

Med det engagement som Isabell lægger for dagen, kan man kun glæde sig endnu mere til clinic oplevelsen til Dansk Varmblods hingstekåring i Herning 2016.

Har du sikret dig billet? Bestil HER