Anna Kasprzak nyder hver ridetur på hendes nyeste stjerne i stalden

Selvom man faktisk skal helt tilbage til starten af oktober måned sidste år, hvor Anna Kasprzak fik hendes nye stjerne den nu 8-årige Rock Star e. Rockwell / Weinberg i stalden, så er det alligevel altid spændende at følge lidt med fra "sidelinien" hvordan det nye makkerskab udvikler sig.

Hvis man skruer tiden lidt tilbage til det meget "smertefulde" EM for Anna Kasprzak, så var det faktisk her, at hun for første gang så video med Rock Star og bare måtte ud at prøve ham - efter hun havde redet hold Grand Prix klassen med brækkede ribben! En tur som trods Annas "handicap" overbeviste hende om, at Rock Star skulle være ny staldkammerat med bl.a. Pepe og Driver hjemme i Haderslev.

"Det går rigtig godt med Rocky, og han udvikler sig godt. Inden så længe skal vi jo først engang ud og ride MB til distriksstævne for at kvalificere os. Han har et enormt godt hoved og super indstilling, han siger ALDRIG nej. Jeg fokuserer lige nu på at få opbygget styrke, for han laver alle øvelser, men er lidt en lemmedasker endnu." (stangmålet er +180 cm)

Til årets sidste træningssamling i Middelfart i december var det første gang, at Anna havde Rocky med i byen, og ligeledes første gang, at landstræneren så Rocky.

"Jeg er rigtig stolt af Rocky, og imponeret over, hvor pænt han tog det at komme til Middelfart, hvor vi red i en meget julepyntet hal! Han har stort set ikke startet et stævne siden han var fire år. Landstræneren er begejstret for Rocky, og fremhæver blandt andet hans evne til at ville arbejde. Det er nok netop min fornemmeste opgave med denne hest - at kontrollere ham, og lære ham, at han ikke behøver give sig fuldt ud hver gang. Mindre kan også gøre det! Jeg vil gerne passe på ham, og vi skynder os derfor langsomt," udtaler Anna. (kilde: Kasprzakdressage)