Debut sejr til svenske Juliette Ramel og Buriel K.H.

Den opmærksomme læser genkender navnet på dagens svenske vinder ekvipage fra tidligere positive omtaler.

I dag debuterede parret internationalt med sejr på 73,460% i aftenens CDI3 Grand Prix fra Drachten i Holland. Selvom parret var første startende kunne ingen af konkurrenterne røre dem. Det overordnede billede er høj kvalitet, selvom der opstår nogle mindre uoverensstemmelser under vejs. Et par vi glæder os meget til at følge i fremtiden.

Cathrine Dufour havde "bomben" Atterupgaards Cassidy klar til dagens klasse. Det var en særdeles HOT herre, men samtidig også så velskolet at parret "nøjes" med fejl i starten af to´er serien. Under vejs fortæller Cathrine at hun havde den samme fornemmelse som til World Cup debutstævnet i Odense, men bevarede alligevel kontrollen hele vejen. Ganske enkelt super timing over overblik når man tænker på parrets minimale erfaring på Grand Prix niveau. Parret slutter med 72,740%.

Kombinationen af mentalt overskud og kvalitet ligner lige nu et godt bud på en team billet til Rio.

Britiske Richard Davison med Bubbelingh samler stille og roligt værdifuld erfaring. I dag med en generelt rigtig god tur, hvor etterne er eneste sted hvor spændingerne tager lidt over - dog uden fejl. Parret slutter som nr. 4 med 69,820%.

Se resultatet af klassen her.