Prix Sct. Georg fra Drachten med sejr til Hans Peter Minderhoud og Glock´s Casper

Det blev en Prix Sct. Georg klasse med mange tekniske fejl

Umiddelbart lignede det mest af alt spændingsfejl hos de fleste af ekvipagerne. Dagens vinder Hans Peter Minderhoud med den 9-årige Glock´s Casper e. Westpoint / Goodtimes, viser en god og flydende trav tur med highlights i volte og traversade turene, hvor øgningerne endnu mangler det sidste tryk bagfra. Lidt spændt samlet skridt men super god fri skridt med god overtrædning. I galoppen er traversaderne i dejlig balance. På kortsiden inden den første pirouette bliver Casper noget spændt og den helt reelle galop rytme mangler lidt i begge pirouetter, men Hans Peter Minderhoud får rutineret redet tingene. Der indløber en spændingsfejl i 4´er serien - det er som om der er noget i det hjørne for rigtig mange af hestene i dag. 

Daniel Bachmann og Zepter var eneste danske ekvipage til start. Umiddelbart en upåvirket Zepter, men efterhånden som turen skrider frem opstår der desværre lidt spændinger, som bliver til dyre fejl i bl.a. begge serier. Ligner bestemt en hest med kvaliteter, men erfaringen mangler endnu.