Straight Horse Don Tamino med Anne-Marie Hosbond vinder 5 års trøstfinalen

De to bedste er klar til finalen

Don Tamino var sammen med Anne-Marie Hosbond allerede i går i den indledende egentlig direkte klar til finalen, men pga. af en lille skramme på et bagben blev ekvipagen diskvalificeret. Det gav dem så igen i dag mulighed for at vise deres kvaliteter sammen. 

Don Tamino som er efter Totilas / Schufro går dejlig løs med god smidighed gennem kroppen og uden spændinger. Med lidt mere gas i middel galoppen var det også blevet til et bukspring. Generelt viser ekvipagen et positivt og ubesværet billede.

Også i finalen er Heiline´s Danciera med Carina Cassøe Krüth i sadlen. Danciera går turen med masser af udtryk, naturlig power og smidighed. Hele turen i flot lukket form, med rolig velskummende mund. Afslappet aktiv skridt tur. God galop med super overgang galop/skridt/galop. Lille uro efter overgangen til trav hvor Danciera springer et par trin i galop. 

Det blev et tæt opgør med Grandine og Emma Ahlberg lige i hovsporene, da de to ekvipager var lige placerede, men med højeste kapacitets karakter til Danciera som udløser den velfortjente finale billet. 

Dagens nr. 4 Amplemento med Jacob Nørby Sørensen i sadlen giver et flot billede, selvom dommerne slår på at Amplemento står lidt for flot i formen. 3 gode gangarter, god ridbarhed og et dejligt udtryk.

Se resultatet af klassen her.