Hingsten Livaldon var højdepunktet i hingsteshowet fra Verden i fredags

Første del af aftenens program

Listen af Celle hingste til fredag aftens hingsteshow i Verden var lang, men med det skarpe blik også langt mellem de spændende hingste. 

Den nye skimlede Celle hingst Fortunatus e. For Romance / Sir Donnerhall, viste super god ridbarhed, desværre var traven ikke helt afbalanceret, men god galop og skridt. Dejlig langbenet model.

Den 4-årige hingste Denoix e. Destano / Pik Noir / Quattro B giver et generelt godt billede. Let travene med god skulderfrihed, god balance i galoppen og super god skridt. 

Den 3-årige Finnigan e. Floriscount / Schufro / Rubinstein. Endnu meget "baby" i både udseende og bevægelsesforløb.

Anden del

Den nu 6-årige Livaldon e. Vivaldi / Donnerhall blev fremvist af Wolfhard Witte. På alle måder en super funktionel og velgående hingst. Livaldon bevæger sig let og ubesværet i alle 3 gangarter, og det ser ud til at det bare er op til rytteren, om der skal lægges mere på eller der skal trækkes lidt fra - hingsten svarer naturligt i balance. God lukket form. Masser af skulderfri med samtidig aktive bagben. Stor taktfast og aktiv skridt. 

Hingsten Sir Heinrich e. Sir Donnerhall I / Fürst Heinrich har vist flere gode afkom. Selv er han knap skarp nok bagfra i traven og galoppen bliver også lidt knap i kvaliteten.

Hele hingsteshowet kan ses via arkivet på Clipmyhorse.