2. plads til U25 teamet i Braunschweig i dag

Solide præstationer fra de danske ekvipager

Første ekvipage på banen var Anna Zibrandtsen med Rentino. Under vejs er Rentino lidt imponeret over kulissen, men Anna bevarer overblikket og fokus. Momentvis bliver Rentino lidt rigelig høj i nakken, men når det er nævnt, så var det generelt med rigtig god kvalitet hele vejen. Masser af power og balance af jorden i traven, flot regelmæssig passage med masser af elevation. Piaffen bliver lidt forsigtig og der mangler den sidste reelle fremadsøgning. Super gode pirouetter - specielt den 2. anden pirouette. Lidt ærgerligt tager Rentino ikke hjælpen til den sidste del af toer serien. Etterne er fine. Udtryksfuld midterlinie.

Select Ecco og Victoria Vallentin viser en solid tur, selvom den sidste smidighed mangler i trav og skridt turen. Parret henter gode point på en teknisk solid galoptur.

Nanna Merrald og Traneenggårds Akondo giver et overordnet godt billede. Lidt ærgerligt at der er uro i indridningsparade og udeblivende changement i starten af etterne - det kostede dagens individuelle sejr. Lidt ubalanceret fri skridt. Super lette passage/piaffe/passage ture, hvor rytmikken bevares flot. Top klasse pirouetter, med den første lige efter lærebogen!

Det tyske team vinder med 141.754% mod danskernes 138,947%.