U25 Grand Prix sejr til Nanna Merrald og Traneenggårds Akondo

Flot overblik og timing

Det lignede bestemt ikke en ekvipage som blot var til start ved deres 2. internationale U25 stævne.

Akondo går hele turen i en flot form og fuld koncentreret om opgaven. Nanna rider sikkert og præcist hver øvelse færdig, og timingen er i top. Udtryksfuld og regelmæssig passage, lette og ubesværede overgange ind og ud, stadig hvor man godt kunne ønske sig at Akondo bliver mere på stedet i de 8-10 piaffe trin som skal udføres. Absolut highlight er galop pirouetterne - i særklasse flotte med alt hvad dertil hører af kontrol, sit, balance og galopkvalitet.

En ekvipage som i dag slog et af Tysklands skarpeste kort Nadine Husenbeth med Florida, og hvor man kun kan ønske sig frem til forsommerens U25 EM som afholdes i Hagen i slutningen af juni måned. 

Anna Zibrandtsen og Rentino viste også god figur i dag, men desværre indløb der lidt spændinger under vejs og det giver fejl i etterne. Parret slutter som nr. 5, med 68,178%.

Select Ecco og Victoria Vallentin sluttet feltet af med 64,147%. Overgangene ind i piaffe turene og selv piaffe turene mangler mere energy og flow, ligesom pirouetterne bliver lidt store. Skridten er også med en del spændinger. 

Se resultatet af klassen her.