Weekendens hingsteshows fra Sosath og Schockemöhle

Hallen i Vechta fyldt

Traditionen tro er alle sæder fyldte når der indbydes til hingsteshows i Vechta.

Weekenden bød på både hingsteshow fra Sosath og Schockemöhle. 

Med hingsteshow fra familien Sosath er man ikke i tvivl om, at det er mange års kærlighed til både avlen og sporten som driver værket. Det engagement og den gejst som Gerd Sosath har er hele showet værd - uanset at man ikke er interesseret i springhesteavlen. Sosath præsenterede også en række dressurhingste incl. den nye For Romance / Rubiloh HANN præmiehingst, men der var ikke umiddelbart hingste med ekstra wauw-faktor. Hele hingstepræsentationen kan ses via arkivet på Clipmyhorse.

Selvom livestreaming stadig ikke har fundet vej til Schockemöhles præsentation af hingstene i Vechta, så har hingsteholder Lone Bøegh Henriksen HP Horses alligevel fanget bl.a. to af hendes og Schockemöhles tophingste Vitalis og Fürsten-Look på videokameraet.

Nyd de to drenge herunder.