Neumünster 2016 er skudt i gang

For de meget morgenfrisk var der Prix Sct. Georg på programmet kl 7.30 i dag

En klasse som generelt manglede lidt mere international lille-tur kvalitet. Grundet det meget tidlige start tidspunkt var der også masser af tomme sæder i hallen. 

Jessica von Bredow-Werndl vinder i rigtig god stil med hendes 11-årige Dantes Peak e. Dimaggio/Wolkentanz I. En meget lidt charmerende hest, men super velredet i flot form. I den første skridt pirouette mister Dantes Peak et trin, ligesom serierne mangler den sidste sikkerhed og bliver en smule svingende. 

Harwig Burfeind med den 8-årige Finest Feeling M e. Fidertanz / Rubin-Royal viser en smidig og ukompliceret tur. Eneste lille men er i changementet imellem traversaderne, hvor Finest ikke kommer for hjælpen første gang.  Gode vinkler i pirouetterne og gode gennemsprungne serier.

Eneste dansker i feltet var Martin Christensen med den 8-årige hoppe Eviva e. Estobar NRW/Wolkenstein II. Desværre kunne Eviva ligesom et par andre heste ikke lide det tomme dommerbord ved B, men Martin får alligevel lokket hende forbi, men kort efter zig-zag galoppen hvor Eviva ikke changere vælger Martin fornuftigt at opgive turen. 

Se resultatet af klassen her.