Real Dancer FRH vinder national Grand Prix i Neumünster

17 startende ekvipager i den nationale Grand Prix tur

Den nyudnævnte FRH hannoveraner vallak Real Dancer e. Rubin-Royal / De Niro med Jan-Dirk Giesselmann i sadlen viste en øvelsesmæssigt stærk tur uden tekniske fejl. Parret er stadig nye på Grand Prix niveau, men ligner bestemt et par som bare skal have "flere kilometer" sammen på det svære niveau, da der ikke er nogle kvalitetsmæssig svagheder.

Den nu 12-årige Real Dancer blev fornyligt udmærket med titlen FRH (særlig udmærkelse for Hannoveraner sportsheste). Real Dancer var som 4 års placeret i Bundeschampionatet, 5 års i UVM finalen, og 5 års og 6 års i Bundeschampionatfinalen, samt 2012 nr. 4 i Nürnberger Burg Pokal finalen.

DV vallakken Smeyers Sopran (tidl. Sopran Morsø) var til start med Marcela Krinke-Susmelj i sadlen. Under vejs nogle spændinger og små fejl, men flot passage, og god kvalitet i serier. Bliver spændende at følge endnu en DV hest på vej mod den internationale scene under Marcela.

Se resultatet af klassen her. 


HelgstrandDenmark-newsbanner2.jpg