Stor dommer uenighed i dagens World Cup afdeling i Neumünster

Isabell Werth vinder i fortjent overlegen stil med Weihegold OLD

Selvom dommerne var langt fra enige om de enkelte ekvipager under vejs, så er slutfacit alligevel ret skarpt set fra H2R´s vinkel på de placerede ryttere.

Isabell Werth og Weihegold viser igen en skarp tur uden øvelsesmæssige fejl, alene et par mindre kosmetiske ting. Alligevel synes +80% at være til den lidt lovlig velmenende side - 78% havde også været super fint. 

Jessica von Bredow-Werndl og Unee BB giver gas hvor der er mulighed for det, og det lønner sig. Jessica rider i meget overbevisende stil. 

Adelinde Cornelissen viser en fit 19-årig Parzival. Det kniber med at alle passage turene er helt ens bagi, specielt ud af piaffen. Parret starter ud med at Parzival har fået øje på "noget" bag dommer ved C, men efter en slingre tur, er han tilbage på ret kurs. Med 19 år synes man at den succesfulde Parzival har løbet de stævne kilometer han skal ad midten, men det ser lige nu ud til at Adelinde holder enhver mulighed åben for en plads til Rio. 

De øvrige skarpe i dagens felt

Polske Beate Stremler med Rubicon D viser en udtryksfuld tur uden tekniske fejl. Det er tydeligt Rubicon efterhånden både er blevet stærkere fysisk og har fået mere erfaring, så Beate kan give mere "gas" under vejs.

Jojo AZ og Agnete Kirk Thinggaard viste deres skarpeste tur rigtig længe. Fuld fokus fra Agnete smittede af på en topmotiveret Jojo, som dansede gennem Grand Prix turen, kun med en ærgerlig fejl i den sidste frie trav, hvor Jojo nærmest snubler. Parret er dog hurtigt tilbage på ret kurs til den afsluttende midterlinie. Et super godt udgangspunkt for morgendagens kür og de vigtige point for adgang til World Cup finalen i Göteborg.

Med Du Soleil har australske Kristy Oatley en ny spændende international stjerne. Super positiv power smidig i flot lukket form. Eneste lille men endnu er overgangene ud af piaffe turene, som lige mangler det sidste afskub op i passagen. Et par som bliver rigtig spændende at følge. 

World Cup debut til Juliane Brunkhorst med Sieger Hit. En fornøjelse at se Juliane fremvise sine heste, da man altid har fornemmelsen af at hun ikke byder dem mere end de magter. I dag med en spændt Sieger Hit til en start, men under vejs falder han mere til, selvom galopturen heller ikke er helt afspændt, så slutter parret alligevel uden de store tekniske fejl.