Revolution, Ierland og Freischütz

Ikke set en hest lignende nogensinde

Sidste år blæste hingsten Fürst William de fleste omkuld, da Helgstrand Dressage præsenterede ham til hingsteshowet hos Klatte i Tyskland. 

I år var det den 3-årige Revolution e. Rocky Lee / Rouletto med Emma Ahlberg i sadlen som tog tyskerne og publikum på Clipmyhorse med storm. 

Blikket fanger:

Format - Udstråling - Moderne model - Flot form - Uovertruffen smidighed, uden at gå sig unaturligt ud af kroppen - 3 fantastiske gangarter - Super temperament - Ligner en hest som kan skrues op og ned for.

Og den sidste bemærkning vises ret tydeligt, da Emma lægger ham frem og ned på cirkelvolte, hvor han følger hendes hånd og traver naturligt og velbalanceret videre, og da hun tager tøjlen igen er han klar i flot form. 

Ierland er KWPN med højkvalitet. 6. gang med rytter, super ridbar, bærer rytterne naturligt, flot tryk bagfra, smidig overlinie og ret enestående skridt for en nytilredet hest.

Freischütz med masser af power og udtryk i trav og galop. På dagen kunne han godt have brugt lidt mere tid i arenaen for at vise 100% afspændt skridt. 

Alle de ældre hingste viste sig også optimalt, og det var tydeligt at de to store drenge Vincent Maranello og Don Deluxe havde udviklet sig særdeles positivt under berider Thomas Sigtenbjerggaard. Første nævnte Vincent ligner en rigtig Thomas-hest. 

Begge "Severo´s" hingste Grand Galaxy Win og Franklin blev vist i flot form.

Undervejs afslørede Andreas at planerne for Don Deluxe og Grand Galaxy Win i 2016, er at være med i kampen om pladser til UVM i Ermelo for hhv. Tyskland og Holland. 

Hele hingsteshowet kan ses via arkivet på Clipmyhorse.