Sidste weekend med hingsteshow i Vechta med Lodbergen, Beerbaum, Ahlers og Holtwiesche

I første del var hollandske Marieke van der Putten sammen med den 7-årige KWPN hingst El Capone e. UB40 klart high-light. Flot fremvist i super balance med gode changementer. Parret har allerede høstet succes på lille S-niveau. 

Hubertus Schmidt viste den 7-årig hingst Escolar e. Estobar/Fürst Piccolo, som er den af de få hingste som er helt uden Donnerhall, Sandro Hit og Weltmeyer blodet. Escolar er vidst det man uden at overdrive kan kalde en betydelig hingst både i størrelse og bevægelsesforløb. Særdeles velgående i alle 3 gangarter, og derudover virker han super ridbar og udstyret med en rigtig godt temperament.

Kira Wulferding viste 7-årige For Romance i vanlig flot form.

Alle 3 ovenstående hingste kunne være spændende emner for de nye verdensmesterskaber for 7-års heste til UVM, naturligvis sammen med den dobbelte verdensmester Sezuan.

"Finale" med Dante Weltino og Therese Nilshagen

Med på midten var Klaus Balkenhol som parret har trænet sammen med i 3/4 år nu. Præsentationen var med træningselementer fra en almindelig træning, og med fokus på afspændthed og balance. 

Balkenhol takkede både Lodbergen ejer og manager for den mulighed som de har givet Therese Nilshagen sammen med Dante Weltino, at være 100% fokuseret på sporten i 2016, hvilket vil sige at Dante Weltino kun vil være til rådighed for avlerne via frostsæd i år.

Ekvipagen vil at være at finde i CDI3 Grand Prix starterfeltet til hingstekåringen i Herning.