4 ryttere klar til Isabell Werth clinic

Når verdens absolut mest vindende dressurrytter Isabell Werth "indtager" Equsana Arena i Hal til clinic præsenteret af Skagen Fondene til Dansk Varmblods hingstekåring i Herning, vil det være med 4 ekvipager, der ligesom tilskuerne er klar til at få tips og fif med hjem til "værktøjskassen".

Det bliver en aften med plads til den individuelle ekvipage, da hver afdeling som er på ca. 45 minutter vil være med blot 2 ekvipager på banen af gangen. Det giver muligheder for Isabell Werth til at forklare og uddybe konkrete øvelser og træningsforslag sammen med ekvipagerne, i bestræbelserne på at nå målet.

Clinic´en vil være på engelsk.

De 4 ryttere er:

  • Daniel Bachmann Andersen
  • Severo Jurado Lopez
  • Nanna Skodborg Merrald 
  • Alexandra Andresen 

Har du endnu ikke ikke sikret dig en billet til denne enestående oplevelse på dansk grund, så har du stadig muligheden. LINK HER.