Hans Peter Minderhoud og GLOCK´s Flirt dagens bedste i World Cup Grand Prix

Restriktioner for at se World Cup Grand Prix klassen

Igen i dag kunne man opleve at Clipmyhorse pludselig var "spærret" for ikke hollandske seere, og istedet var der livestreaming via Youtube, som desværre bare ikke fungerede optimalt. En mediepolitik som ikke er helt i tråd med at man forsøger at udbrede sporten. 

Flot hjemmebane sejr til Minderhoud  

Dagens flotteste præstation stod Hans Peter Minderhoud og GLOCK´s Flirt for. Super motiveret, smidig og gennemarbejdet tur, eneste lille ting er på vej ind til den anden galop pirouette, hvor Flirt tager et enkelt galopspring med samlede bagben. Flot kontrolleret power samspil, med highlights i traversader, skridt, passage og serier.

Beatriz Ferrer-Salat og Delgado er klart i s´Hertogenbosch for at hente vigtige World Cup point til en finaleplads om 14 dage i Göteborg. Selvom slutfacit viser en 2. plads, kan man godt tage et kig på dommer ved M hollandske Adriaan F. Hamoen, som havde dagens skarpeste øje på ekvipagen. Generelt manglede der tydeligt smidighed, som specielt viser sig i traversaderne, men også når det kommer til galopturen, har man indimellem indtrykket af at det foregår lidt på stive ben. Der mangler tydeligt sving og eftergivenheden i overlinien. 

Arlando og Diederik van Silfhout leverer igen varen. En utrolig stabil ekvipage med et meget højt "bund niveau". 

Personlige bedste med 74,1% for belgiske Annarico og Fanny Vanliefden - masser af positiv power, hvor Fanny tager kalkulerede risici som lykkedes flot. Der sniger sig en lille fejl ind i etterne. Skønt at se smidighed, udtryk og harmoni i flot forening.

OL billetterne

Med 4 danske sikre billetter til OL, er den endelige jagt nu gået ind på at gøre sig bedst muligt bemærket, frem mod den endelige udtagelse, som er 16. juli for det danske team. 

For Agnete Kirk Thinggaard og Jojo AZ blev det en dag med fuld fokus, præcision og lethed. Og frem for alt også en tur uden tekniske fejl, blot en ærgerlig sidste fri trav hvor Jojo mister balancen. Flot nr. 5 med 73,580%.

Anne van Olst og Zidhane viser flotte kvaliteter under vejs, men desværre med et par dyre fejl i zig-zag galop og den ene pirouette, som begge tæller dobbelt. Parret slutter med 67,520%.

Se resultatet af klassen her. 

Alle ekvipager er videre til kür, da der kun var 14 startende i klassen.