1. del af unghestechampionatet med programridning med egen rytter

Det var en start på unghestechampionatet som for flere gav problemer. De store imponerede omgivelser gjorde turene nærmest umulige for nogle af ekvipagerne.

Det var også et lidt ærgerligt dommerpanel med Susanne Baarup og Birthe Lyder Nielsen, som efterfølgende kunne konstatere at flere af hestene ikke fik vist deres reelle potentiale.

I spidsen er berider Michael Søgaard med den store velgående vallak Jukebox e. Jazz/Rubinstein I opdrættet af Jytte Kolster, viste en ubesværet tur, som både var velbalanceret og viste stor ridelighed. 

Hoppernes unghestechampionat

Dorthe Sjøbæk Hoeck og hoppe Falullah e. Tailormade Lancelot / Milan viste også en koncentreret tur med stor ridelighed. 

Treasure e. Come Back / Fanal Prydsholm med Ditte Gilkær viser dagens mest smidige bevægelsesforløb, selvom billedet momentvis er en smule på forparten. 

Liva Enshøj e. L´Espoir / Midt-West Ibi-Light med Emma Ahlberg er flot forberedt til opgaven.

Heste med potentiale og emner for fremtiden

Ejerbækgårds Jameson e. Fassbinder / Romanov 

Heiline´s Danciera e. Fürstenball / De Niro

Nørregårds Famous e. Don Romantic / Fürst Heinrich

Polka Sensation Nexen e. Sandro Hit / Temple Wind xx 

Atterupgaards Kingston e. Krack C / De Niro

 

Alle ovenstående reelle UVM emner uanset dagens mere eller mindre succesfulde ture, men som bestemt er værd at følge de kommende måneders udvikling på konkurrencebanerne. 

Nu venter testridning af Charlotte Dujardin lørdag og søndag.

Startrækkefølgen bliver lørdag med de lige placeringsnumre, hvilket vil sige nr. 2, 4, 6 osv. med den dårligst placeret af de lige numre som starter først.

Søndagens test ridning slutter derfor af med dagen vinder Jukebox.