Skarp tur fra Anna Kasprzak og Hønnerups Driver i CDI3 Grand Prix i Herning (video)

Flot sejr med 74.5% til Kasprzak og Driver

Masser af power og kontrol i dagens Grand Prix sejr til Kasprzak og Driver. Men en rigtig skidt tur seneste til World Cup stævnet i Neumünster, var dagens tur i Herning klart med det mål at give Driver en god tur, og det fungerede optimalt.

Og det er jo ikke nogen skam at blive belønnet med flotte 74.5%, når der er tydelig stadig er plads til forbedringer. Anna var naturligvis også meget tilfreds med Driver´s og egen indsats i dag, og mest af alt at opvarmningen og forberedelsen også fungerede optimalt. 

Anna Kasprzak gewinnt den Grand Prix in Herning

Ihren Heimvorteil nutze Anna Kasprzak gekonnt aus! Die mehrfache dänische Championats-Reiterin konnte den Grand Prix bei der Herning Horse Show für sich entscheiden. Mit dem 12jährigen Hoennerups Driver (v. Romanov Blue Hors x Blue Hors Don Schufro) und 74.500 % gewann sie vor Severo Jesus Jurado Lopez und Daniel Bachmann Andersen. Herzlichen Glückwunsch!

Opslået af ClipMyHorse.de på 18. marts 2016

Nr. 2 Severo Lopez og vallakken Lorenzo giver generelt et flot billede, super flot passage og rigtig god piaffe i en flot vinkel. Parret ligner bestemt et godt kort på en spansk team plads til Rio.

Nr. 3 Daniel Bachmann Andersen med Blue Hors Hotline - 71,720%. Generelt god kvalitet og god timing for hele turen. 

Se resultatet af klassen her.