1. del af testridning med Charlotte Dujardin

For 2. år i træk var Charlotte Dujardin klar til at indtage testningen af de bedste 5 års DV heste i unghestechampionatet.

Det blev en rigtig god eftermiddag, med masser af ekstra lærdom og indsigt hvad en af verdens absolutte bedste ryttere værdsætter og ønsker, når hun sætter sig i sadlen på den unge hest.

Det er ikke altid at man ser det samme som det føles i sadlen

En ting er hvad man ser fra jorden og en anden ting er hvordan det føles når man kommer i sadlen - og det er jo den sidste del som jo er altafgørende. Det gav sig udslag i at Charlotte i dag ved bl.a. Rosengaards Zippo e. Zack / Landtinus. En hest som set fra jorden umiddelbart ikke gav det indtryk at den indeholdte noget ekstra, men fra Charlotte Dujardin´s tur i sadlen, var hun ikke i tvivl om at det var en fremtidshest for hende. Følsom og opmærksom på rytterne signaler, og ikke mindst med et spil med ørene som bl.a. gav Dujardin fornemmelsen af, at den hele tiden var klar til at besvare et nyt spørgsmål. Zippo blev belønnet med 9,0 i ridelighed og 8,5 i kapacitet.

Dagens stjernehest

10 i ridelighed og 10 i kapacitet - velfortjent til F.A. Hallow e. Tailormade Temptation / Solos Landtinus. En helt outstanding hoppe som ikke to et trin forkert under Charlotte Dujardin, og som gav både tilskuere og rytter en helt ekstraordinær oplevelse. Desværre blev førstedagen langt fra optimal for Lotte Straarup, da stemningen i hallen til programridningen havde taget over, og det blev en særdeles spændt og ukoncentreret tur. Det fakta bliver desværre nok meget svært at rette op på den den samlede stilling, hvor ekvipagen blev placeret som nr. 14 efter førstedagen. 

Nu venter en spændende afslutning fra i morgen tidlig kl. 8.00 hvor 2. halvdel af de unge heste skal testes. 

Husk hvis du sidder hjemme så kan du følge med via livestreaming på Clipmyhorse.