Hvad laver nogle af toprytterne på en "mellem dag" inden World Cup finalen?

Agnete Kirk Thinggaard:

"Jeg har været ude at træne på Jojo i morges og det gik godt, så vi er helt klar til i morgen!

Resten af dagen har jeg holdt fri og hygget mig i Göteborg sammen med min familie - hele heppekoret er her, mine børn, min mand, forældre og svigerforældre. Det har været en super hyggelig dag og dejligt at koble lidt fra.

Så har der været lydprøve i aften, og nu er jeg ved mentalt at forberede mig, høre min musik og blive klar."

Patrik Kittel:

"I have been doing a lot. 3 tv interviews, trying to promote dressage, signing couple of hundreds of autographs then more interviews. Some riding, teaching and more meetings :))) so not boring.

But I am so happy I don't really care how it goes, I just want to have a good time with Scandic I know we don't have that many starts left, so I try to enjoy them. Can not wait for my Depeche Mode freestyle tomorrow."

Anna Kasprzak:

"Pepe og jeg trænede i morges, og efterfølgende var jeg en tur på løbebånd. Så nåede vi lige en familiefødselsdag i Varberg.

Og her til aften har vi været ude og spise sammen med Agnete og familie, så nu står den på opladning til kür finalen i morgen."