Favoritværdigheden holdt hele vejen

Dagens World Cup finale i Göteborg blev med velfortjent sejr til Hans Peter Minderhoud og GLOCK´s Flirt.

Meget skarp Minderhoud stil uden fejl bragte parret til sejren i dag. Passage turene manglede på dagen lidt mere naturlig power, da der momentvis var nogle uregelmæssige trin. Men resten af turen var med bl.a. high-lights i galopturen og super afspændt skridt tur. 

Dagens nr. 2 bliver Tinne Vilhelmson-Silfvén med Don Auriello. Ingen tvivl om at parret gik efter "guldet" lige fra starten. Desværre manglede det sidste for at nå der til. Spændinger i indridningsparaden, spændinger i toerne med lille fejl til slut, men som Tinne efterfølgende får gentaget uden problemer. Den sidste piaffe tur bliver med bagudgående tendens. Og billedet i passagen er desværre ikke rigtig fuldendt, da for og bagpart ikke "taler samme sprog" - flotteste runde forben, mens bagbenene føres frem i slæbende rytme. 

Nr. 3 Jessica von Bredow-Werndl og Unee BB har ikke deres bedste stævne weekend og alligevel en super flot placering på podiet. Toer serie hvor changementerne ikke er helt rent gennemsprungne til venstre, mens de i efterfølgende ettere er ens til begge sider. I trav traversade til venstre springer Unee i galop et par trin. 

Hestemagasinet var på pletten til dagens pressekonference efter World Cup finalen. Lyt med på nogle af kommentarerne herunder (vær tålmodig indtil billedet på videoen er helt uploadet, før du kan se videoen)

Hansi, den nybagte World cup vinder, har haft Flirty to år. En god grand prix hest, men så ham ikke som en vinder - det er der lavet om på.

Opslået af HesteMagasinet på 27. marts 2016

Flirty er næsten som en hund fordi han er så let at omgås og rejse med. Hans Peters første World cup hest, Nadine, var ikke helt så let - "she was more like a lady"

Opslået af HesteMagasinet på 27. marts 2016

Jessica von Bredow-Werndl: "Hans Peter var bedst i dag. Han red fejlfrit og du skal ikke lave fejl i en finale"

Opslået af HesteMagasinet på 27. marts 2016