Jerez - en spansk by med stort hestehjerte

#H2RONTOUR

Den andalusiske by Jerez er beliggende, når man kommer syd fra, lidt udenfor nowwhere, men en by som har det hele. Hestelivet og hestestemningen blomstere overalt, og med stævnet på PRE højborgen i midten af byen bliver det ikke mere spansk.

Flot anlæg med flotte baner, og nu med snart 2 ugers internationale dressur, som er klar til den sidste weekend.

Året ekvipage på anlægget er naturligvis ingen ringere end Charlotte Dujardin og Valegro som har brugt Spaniens opholdet som en del af træningen, og som ejer, træner og mentor Carl Hester beskriver det uden tøven og helt uden "nu er det snart OL tid" så er ordene helt enkle "Valegro har aldrig været bedre". Der har siden parret ankom været snak om de ville stille til start eller ej, beslutningen er blevet at de træner videre.

Carl Hester selv har 2 heste med til start Wannadoo og hans formodentlige OL hest Nip Tuck. 

Gårsdagen var træningsdag, og med nu 2 uger uden fold tid, er det en hot Nip Tuck som er klar til dagens træningstur, så derfor rider Carl ham også uden tøven uden sporer, og den store vallak ser bestemt ikke ud til at have brug for yderligere hjælp under vejs. Det samlede billede af den store vallak bliver mere og mere udtryksfuldt. Hele vejen i træningen går han med spidsede ører og er klar til opgaverne.

Charlotte og den "grønne" Barolo er også klar til GP turen, selvom de i sidste weekend meldte fra i Specialen, da Barolo havde lavet en lille skade i ballen - den er han ovre. Selvom Barolo ikke er nogen imponerede eyecatcher, så fornægter chaufføren sig jo ikke. Træningsturen starter ud med nogle spændinger for omgivelserne, men repetition efter repetition gør at tingene falder på plads, og bliver som Charlotte (og Carl som nu har taget plads i træner stolen) vil have det.