Matthias Rath igen i søgelyset - som syndebuk

Via de sociale medier har The Horse Magazine delt et foto af Matthias Rath med hingsten Foundation som bestemt ikke er nydeligt, men klart taget ud af en sammenhæng, som ikke kan relateres til virkelighedens ridning. 

Hingsten gik en god tur i torsdagens Prix Sct. Georg, med masser af udstråling og naturlig power med tryk bagfra i både trav og galop. Hele vejen i flot form. Det kniber endnu med at få vist galop pirouetterne, da der endnu mangler mere samling ind til øvelsen. 

Formiddagen gav et super godt indtryk af en veloplagt og velgående hingst i træningen, omend den samme fotograf alligevel prøvede at fange "et billede" til publisering. 

Billedet fra forleden udløste desværre også en opringning fra det tyske rideforbund. Ren heksejagt som man kun kan tage stor afstand fra, da det alt andet end gavner dressursporten. Og iøvrigt var det med støtte fra Charlotte Dujardin som også tager afstand til det øjebliks billede som er fanget af ekvipagen.