Optimal forberedelse med optimal tur

Med dagens sejr i CDI3 Grand Prix klassen viste Carl Hester super kvaliteter sammen med Nip Tuck. 

Fejlfri med lethed, lydighed og top timing

Den enormt store Nip Tuck går hele turen med spidsede ører og klar på opgaven. Udviklingen fra at have været en velskolet Grand Prix hest til nu også at blive en udtryksfuld Grand Prix hest, er tydelig. 

Forberedelserne på opvarmningsbanen var optimale. Det var med et minimum af korrektioner under vejs, og på sidelinien kunne man tydeligt fornemme at ekvipagen var klar. Faktisk allerede 15 minutter før parrets starttid var det med anerkendende klap og en skridt tur rundt om opvarmningsbanen. En pause som bestemt ikke gør "knapperne" mindre skarpe på den store vallak.

Eneste lille kommentar fra træneren Charlotte Dujardin under vejs i programmet var, at Carl godt kunne have risikeret noget mere i den frie galop, ellers var hun meget tilfreds, og vurderede også umiddelbart turen til det niveau at dommer ved E Saleh havde parret på, nemlig 78,3%. 

Charlotte bliver selv nr. 2 med den stadig Grand Prix unge Barolo, men en lidt ærgerlig fejl i etterne, som vender ned mod det farlige hjørne fra gårsdagens træning - idag var hjørnet bare ikke længere farligt, men som Charlotte Dujardin selv beskriver det, var hun nok lidt for passiv ned mod afslutningen af etterne. Generelt formår Charlotte at ride mere og mere udtryk og power i turen. 

Og man må aldrig glemme, at hvor gerne man end vil sammenligne tingene og kvaliteterne, så findes der kun én Valegro.

Se resultatet af klassen her.