Mere hingste show - Dressurpferde Leistungszentrum Lodbergen

Altid spændende med de nye unge hingste

Første hingst hos Lodbergen var den unge Frascino e. Fürst Wilhelm / Don Frederico (samme moder stamme som Desperados FRH). Under Lucas Fischer viser Frascino super ridbar og med rigtig god balance i trav og galop, mens skridten er lidt for voldsom endnu - en hingst som bliver særdeles spændende at følge.

Den 5-årige hingst First Ampere e. Ampere / Weltruhm med Tessa Frank i sadlen er i rigtig god udvikling, og med en særdeles attraktiv og kvalitetsmæssig top galop. Det er planen at parret sigter mod både Bundeschampionatet og UVM i år. 

Hingsten Follow Me e. Fürstenball / Donnerschwee er nu blevet 6 år. Svenske Therese Nilshagen har lavet et super job med den kraftfulde hingst, som grundet sit enorme bevægelsesforløb har været svær at få placeret og modelleret helt på plads. 

Blandt føllene som blev vist var et specielt godt hoppeføl efter Rock For Me med Flavio som morfar - fjerlet bevægelse sammen med godt look og gode rammer. Også Dante Weltino viste fine afkom, bl.a. et hoppeføl med Placido som mf. som var særdeles velgående og top moderne. 

Og som højdepunktet og afslutningen var det naturligvis Dante Weltino OLD med Therese Nilshagen i sadlen, kommenteret af Klaus Balkenhol. Indledningsvis fortalte Balkenhol at han har uddannet mange hingste, men aldrig oplevet en hingst som Dante med både grundgangarterne og et fantastisk interiør, hvor han altid er klar til arbejde og lære.