Erfaren berider til Vallensbæk Ridecenter

Pressemeddelelse fra Vallensbæk Ridecenter
 

Vallensbæk Ridecenter har ansat berider Michael Søgaard fra den 1. september 2016. Michael skal være med til at øge fagligheden omkring uddannelse af heste og være sparringspartner for den daglige ledelse på ridecenteret.

Michael Søgaard og Jukebox efter veloverstået testridning

Michael Søgaard og Jukebox efter veloverstået testridning

Michael Søgaard er erfaren herre, som har opnået et stort antal resultater som rytter. Her kan nævnes en sølvmedalje ved danmarksmesterskaberne for seniorer, landsholddeltagelse ved EM og adskillige sejre og placeringer ved nationale og internationale stævner. Senest har han vundet unghestechampionatet ved Dansk Varmblods Horseshow i Herning.

Faglighed skal løfte bredden

Derudover er Michael en flittig underviser som kan bidrage til at ridecenterets heste og ryttere uanset niveau kan trænes på deres plan og samtidigt optimere deres potentiale. Michael har blandt andet haft elever som har repræsenteret Danmark ved nordiske og europæiske mesterskaber for ponyer, juniorer, youngriders, U25 og seniorer.

”Vallensbæk Ridecenter skal igen på landkortet”, udtaler centerlederen Per Springborg. ” Derfor glæder jeg mig også meget til det fremtidige samarbejde med Michael Søgaard, så vi kan hæve det faglige niveau og få en større bredde til glæde for alle, der har deres daglige gang på ridecenteret.”

FAKTA:

På Vallensbæk Ridecenter er der plads til 104 heste. Der er tilknyttet en rideskole, hvor der er 27 ponyer og heste. Vallensbæk Ridecenter indviede i 2015 en helt ny ridebane på 10.000m2. Den giver muligheder for en masse initiativer omkring stævneafholdelse og andre arrangementer, som har med heste at gøre.