Suveræne tyskere i toppen af dagens Grand Prix i Hagen

Selvom der stod Tyskland på de første fire pladser i dagens Grand Prix med kvalifikation til morgendagens Special, så var der også tydelige aftryk af de bedste danske ekvipager. 

De 15 bedst placerede er klar til Special og det betyder at Anna, Cathrine og Daniel skal repræsentere de rød/hvide farver i morgen. Klassen starter kl. 17.00. Også Severo Jurado Lopez og N.O.H.´s Daijoubo er klar til Specialen med en individuel placering som nr. 14 i dag. 

Anna Kasprzak og Donnperignon bliver flot placeret som nr. 5 med 75,160%. Skarp tur generelt, masser af smidighed. Mister balancen en smule i zig-zag galoppen og begge pirouetter mangler en smule mere centrering og ro. Super flotte piaffe og passage ture. Piaffen er også denne gang med endnu bedre kvalitet end man har set parret tidligere. 

Cathrine Dufour og Atterupgaards Cassidy viser høj kvalitet og overblik i deres tur. 73,160% og samlet nr. 9, og med en tur hvor der stadig er plads til forbedringer. Lidt skarpere overgange op i første passage, op i passage ved M og den sidste overgang til trav som bliver lidt tidlig. Super blød og harmonisk tur med masser af power. Flotte serier og pirouetter. Piaffen laver Cathrine på stedet som det korrekt foreskrives.

En spændende special venter i morgen.