Grand Prix Special i Hagen med masser af klasse

Anna og Pepe leverede deres til dato flotteste Grand Prix Special

Det er tydeligt at Pepe har lyttet til snakken på staldgangen hjemme i Haderslev - noget med at Hønnerups Driver også gerne skulle have OL kvalifikationen på plads. Men lige nu er Pepe en herre som er i "sit livs efterår" og som stråler mere end nogensinde, og bestemt ikke ligner en der har tænkt sig at give billetten til Rio frivilligt væk.

Masser af positiv power, kombineret med super smidighed. Stjerneøvelsen passage skinner hele vejen. Gode piaffe ture. Masser af sikkerhed og rutine, hvor Anna præcist ved hvor hun kan sætte ind. Flot placering som nr. 5 med glatte 76%.

Cathrine Dufour og Atterupgaards Cassidy stråler også hele deres tur. Selvom hverken Cathrine eller Cassidy har flere år på bagen på Grand Prix niveau, så medbringer de alligevel hele pakken når de rider ad midten. Ekvipagens rutine bringer dem direkte frem i toppen af den internationale Grand Prix sport. Masser af udtryk og power, desværre med en par galop spring ind i traversade til højre, men som Cathrine hurtigt fanger og er tilbage i trav. Overgangen til galop bliver lidt spændt og generelt bliver Cassidy under vejs i galoppen lidt mere hot end Cathrine ønsker sig det. Parret slutter flot af med skarp finale centerlinie. Ekvipagen slutter flot som nr. 7 i feltet.

Daniel Bachmann og Blue Hors Hotline kommer godt fra start, men desværre indløber der flere fejl under vejs. Det ser desværre ikke helt ud som om ekvipagen endnu kan medbringe de rigtig gode takter fra opvarmningsbanen til konkurrencebanen. 

Tyskerne suveræne

Pointtavlen lyver ikke med de bedste tyskere forrest. Masser af kvalitet og god ridning fra Kristina Sprehe-Bröring, men det skarp øje fanger tydeligt at Desperados generelt hele turen er tydeligt mere på den venstre tøjle end den højre. Et faktum som dommerne uden tvivl også har mulighed for at se fra deres positioner, men som tydeligvis ikke giver sig udslag i bedømmelserne. 

Cosmo og Sønke Rothenberger giver et billede af lethed og kontrolleret power. Endnu mangler den helt sidste top timing i piaffeturene. Men kvaliteterne gennem hele turen i øvrigt er helt ud over det sædvanlige.

Fransk Karen Tebar og hendes Don Luis giver som altid et let og ubesværet billede, samtidig med at det er høj kvalitet. En ekvipage som udstråler samhørighed og harmoni hele vejen. Franskmændenes absoluttet skarpeste kort til de kommende Olympiske Lege i Rio.

Se resultatet af klassen her.