Nürnberger Burg-Pokal kvalifikation i hus for Isabel Freese med Fürst Levantino

Danske Kristine Møller havde to heste med til start i dagens kvalifikation til Nürnberger Burg-Pokal finalen. 

Kristine Møller som jo nu starter for Luxembourg havde hendes faste træner gennem 15 år, Fie Skarsøe med på sidelinien - også her er anvisningerne og de rosende ord med hele tiden. Desværre med et ærgerlige changementsfejl på banen med den blot 7-årige bedårende skimlede Piquignet, som hele turen går med det mest spidsede ører, mens hun sammen med Excalibur får vist en skarp og fejlfri tur. Kristine slutter flot som nr. hhv. 5 og 7 med placering.

Man skal uden tvivl være både stor Ingrid Klimke fan og Franziskus fan, for at ville udgå at se at ekvipagen tydeligt har lavet en aftale om "hvis du ikke gør mig noget, så gør jeg dig heller ikke noget" inde på banen. Klimke leverer varen så optimalt som Franziskus nu gør det muligt. 

Se resultatet af klassen her.