Aalborg Dressage Event 20. - 22. maj

PRESSEMEDDELELSE fra Aalborg Dressage Event

Tilmeldingerne vælter ind til Aalborg Dressage Event

Der summer af arbejdsomme klubmedlemmer i Aalborg sportsrideklub, som gør sig klar til modtage heste, rytter, officials og tilskuere til Aalborg Dressage Event 2016 d 20-22 maj. ADE er SAOs nye tiltag, hvor et CDI3* stævne kombineres med landsstævne samt en række spændende events for alle hesteinteresserede. ADE tegner til at blive et nordjysk tilløbsstykke, hvor tilmeldingerne allerede strømmer ind fra Norden og de inviterede lande.

CDI3*

Der er planlagt fem internationale klasser, der skal rides over d 20.-22. maj i både lille og stor tur med plads til . De 15 bedste ekvipager fra CDI klasserne går videre til søndagens kür. Der er ligeledes kür for B stævnerytterne om søndagen. De øvrige ryttere rider programmer fra MB3 til Grand Prix Special, så der er nok at vælge imellem. 

Stævnet er arrangeret sådan at rytterne, der er i Odense til JBK Horse festival, kan køre direkte til Aalborg efterfølgende. Man kan selvfølgelig også starte de nationale klasser, som internationale rytter, hvis man ønsker det, hvilket flere af de nordiske ryttere allerede har tilmeldt sig til.

Der er inviteret ryttere fra Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Polen, Spanien, Holland, Østrig og selvfølgelig Danmark. Rusland og Ukraine er på reservelisten og flere oversøiske lande står i kø for at være med. 

Schedules er at finde her og til de nationale klasse kan du tilmelde dig her

Baner

Ridebane.dk er i fuld sving med at anlægge fiber banerne til de internationale klasser. Materialerne er ankommet og de næste dage vil anlægget transformere sig om til flotte kvalitetsbaner i naturskønne omgivelser, som rytterne kan glæde sig til at ride på. Læs mere her. 

Event for alle med Helgstrand Dressage

Fredag aften er der planlagt et stort event med Helgstrand Dressage, som også støtter op om SAOs satsning.

Andreas og hans team vil vise spektakulære heste frem og give et brag af et show fredag d 20. maj kl 20. Vi er spændte på hvad Andreas har i ærmet, men vi lover det bliverDer bliver også serveret spændende tapas af nordjyske specialiteter samt serveret mousserende vin fra MENY. Der er flere overraskelser planlagt, så der skal holdes øje med vores hjemmeside, hvor billetterne også snart bliver sat til salg. 

Vi lægger løbende nyheder op på vores hjemmeside både dansk og engelsk.

www.aalborgdressageevent.dk