Den 14-årige HANN hingst Damsey og Helen Langehanenberg vinder

I dagens CDI3 Grand Prix i Redefin vandt Langehanenberg og Damsey. Parret er stadig ret nye sammen på konkurrencebanerne, men det ser bestemt ud til at være et samarbejde på rette vej.

Damsey bevæger sig naturligt og smidigt i en god form. Den første travtraversade til højre er ikke helt regelmæssig i rytmen, mens den næste flyder bedre. Den første piaffe mangler lidt mere naturligt initiativ fra Damsey og bliver af flere omgange. Kæmpe stor fri skridt som giver lidt samlingsproblemer. Den næste passage/piaffe blive med nogle uens trin, umiddelbart ser det ikke helt ud som han er helt fremme for hjælperne. Rigtig gode serier. Velbalancerede pirouetter. Skarp timing fra Langehanenberg med en god final på midterlinien. Parret vinder med 73,740%

Svenske Minna Telde er klar med ny international Grand Prix hest - den 11-årige svenske varmblods vallak Isac e. Hip Hop / Master. Der indsniger sig et par fejl med galop i den første øgning, og en lidt ubalanceret zig-zag galop hvor der indløber fejl til slut. Den frie skridt bliver lidt på tæerne. Men en dejlig ubesværet og talentfuld hest som ser ud til både at kunne og ville være med på alle de svære ting med kvalitet. Parret slutter som nr. 11 uden for placeringerne med noget dommeruenighed  4 - 13 - 12 - 7 - 18 og en slutscore på 68,2%.

Nikolai Kowalski og Grevelts Donna Tella var eneste danskere til start i dag. Parret start godt ud. Donna Tella har klar sine high-lights i piaffe og passage turene og galopturen. Desværre indløber der en dyr fejl i etterne. Generelt et pænt billede, hvor man dog godt kunne ønske sig lidt mere power der hvor det er muligt. Parret slutter med 64,140%.

Se resultatet af klassen her.