Propositionerne online til Odense Horse Festival 13. - 16. maj

Stort program venter til CDI3 pinsestævnet i Odense

Fuldt program = pony, junior, ungrytter, U25 og senior incl. FEI Nations Cup.

U25 i Odense vil for de hollandske ekvipager blive med iagttagelse til de første Europamesterskaber for U25 som afholdes i Ankum, Tyskland fra 16. - 19. juni.

Se propositionerne her. 

Et meget stort dommer team

Med danske H.C. Matthiesen som president of the Ground Jury er der nok at holde styr på. Og med nærmest alle grene af individuelle ture samt team ture + Nations Cup og CDI3 tur, så er det en større kabale at få til at gå op. 

Et par af de helt konkrete opgaver for president of the Ground Jury er bl.a. bistand ved sammensætning af dommerteamet sammen med stævnearrangørerne, samt kontakt mellem dommerne og stævnearrangørerne. Ofte det også samme person, som står for lidt andre lokale oplevelser for dommerne end blot ridningen. 

Den internationale for FEI Nations Cup afdelingerne er: